PRISER

Samtliga priser är exklusive moms.

BETALSÄTT

MANUELL FAKTURABETALNING

Vid fakturabetalning görs en kreditupplysning på ditt personnummer eller organisationsnummer samt en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadress för att säkerställa att den person som gör beställningen verkligen är den han/hon utger sig för att vara. Om alla uppgifter stämmer och inga betalningsanmärkningar finns, skickas dina beställda artiklar. Faktura skickas med e-post. För att handla mot faktura måste du vara minst 18 år samt bo och vara folkbokförd i Sverige.

Betalningsvillkor enligt ditt kontoavtal. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 100 kr.

FRAKT

Frakt tillkommer. Beroende på orderns storlek kan fraktsätt och fraktpriser variera.

Om ingen leveransklausul särskilt avtalats, sker leverans enligt FCA. Frakt debiteras med faktisk kostnad.

FCA: Köparen betalar frakt-, försäkrings- och andra därmed sammanhängande kostnader från angiven plats framåt. Dessa kostnader läggs till priset fram till EU-gränsen.

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi mottagit din order får du automatiskt en orderbekäftelse till din e-postadress med information om din beställning. Kontrollera så att alla uppgifter  stämmer. Om du har några frågor om din order är du alltid välkommen att kontakta oss. Tänk på att ha din orderbekräftelse till hands för smidig hantering.

KREDITUPPLYSNING

Vi förbehåller oss rätten att ta kreditupplysning vid köp över 5000 kr.

PERSONLIG INFORMATION

Se under Datapolicy

MITT KONTO

När du har registrerat dig och är inloggad så har du tillgång till din kundinformation under knappen ”Mitt konto” Där kan du ändra din adress, och leveransadress, du ser din orderhistorik och mycket mer.

ÖVRIGT

Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande.

RETURER & BYTEN

Om du önskar returnera varor måste detta ske inom 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Alla lappar och etiketter måste sitta kvar samt produkterna ska ligga i sin originalförpackning. När du returnerar dina varor måste du betala fraktkostnaderna för återförsändelsen. Så snart vi har mottagit varorna kontrolleras dessa och därefter krediteras dem. Vi ersätter dock ej för extra fraktkostnader eller andra utlägg. Eventuella hanteringskostnader kan tillkomma.

Så här gör du vid byte/returer

Kontakta oss och uppge ditt ordernummer, vad du önskar returnera och orsaken till det. Om du inte kontaktar oss innan du återsänder dina varor löper du risken att inte få ersättning eller rätt till ett byte.

Vi tar inte ansvar för varor som försvinner under returfrakten.

REKLAMATION

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en skadad eller fellevererad vara vänligen kontakta oss så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar, om varan är skadad vid leverans. Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer